• Ranger EV

  Selv med en stillegående, elektrisk motor er det fullt mulig å få en hardtarbeidende og smidig Rangeropplevelse med denne 2-seteren. Trives like godt innendørs som på jakt, og har en egen modus for å skåne følsomt underlag. Tilnærmet vedlikeholdsfri.
  175.875,-
  Kjøp her
  Ranger EV
 • Ranger 570 EPS

  Ranger 570 EPS har progressiv servostyring som tilpasser styringen etter hastighetet og belastning, noe som gir optimal komfort og kjøreegenskaper. I kombinasjon med Polaris sin unike On Demand firehjulsdrift leverer denne modellen fantastisk fremkommelighet. Modellen finnes også i en variant med EBS og ADC som øker sikkerheten ved kjøring i bratte nedoverbakker og ved høy belastning.
  144.875,-
  Kjøp her
  Ranger 570 EPS
 • Ranger XP1000 EPS

  Utviklet etter kundenes tilbakemeldinger og løfter standarden for Ranger-serien til ett nytt nivå. Med en trekkapasitet på over ett tonn (25% økning fra tidligere) og en rekke andre forbedringer er denne treseteren den mest hardtarbeidende Ranger-modellen noensinne. Den er robust nok til å ta deg igjennom det tøffeste terrenget på en smidig og komfortabel måte.
  199.875,-
  Kjøp her
  Ranger XP1000 EPS
 • Ranger Diesel HD EPS

  Med progressiv servostyring og en Kohler dieselmotor får du et kjøretøy med mye kraft, men samtidig en smidig og driftssikker maskin. Høy bakkeklaring og stor lasteevne samt trekkraft gjør at den fikser de vanskeligste oppgaver selv i grovt terreng. Tankvolumet er på hele 38 liter som gir den lang rekkevidde.
  193.875,-
  Kjøp her
  Ranger Diesel HD EPS
 • Ranger Crew 1000-6 EPS

  Perfekt 6-seters arbeidsmaskin for ulendt terreng til alt fra jakt til anleggsarbeid. Turf-modus på drivverket sørger for skånsom drift på følsomt underlag og mindre svingradius.
  213.875,-
  Kjøp her
  Ranger Crew 1000-6 EPS
Solution by DOTS as | Powered by Flexis