Produktbilde

Husqvarna PW 360

En virkelig høytytende maskin med robust og funksjonell design, for utmerkede resultater og krevende oppgaver som rengjøring av kjøretøy og steinmurer. Stålforsterket høytrykksslange følger med. Regulatoren trenger mindre kraft for å utløses, noe som betyr mindre anstrengelse og bedre komfort. Induksjonsmotoren og metallpumpen sikrer pålitelig ytelse og lang produktlevetid.

3.899,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: 967 67 78-01

 Transport er enkelt takket være bærehåndtaket i aluminium. Hurtig slangekobling, store og robuste hjul som gir bedre trekkraft, samt en lang sprøytelanse gjør opplevelsen enda bedre. To svingtappfunksjoner for justering av munnstykket og rask tilkobling forhindrer problemer. Innebygd oppbevaring av tilbehør, slangetrommel og lagringsløsning for strømledningen gir effektiv drift. To munnstykker og én skumsprøyte følger med.

 

Low Force-grep

Denne ergonomisk utformede funksjonen gjør at regulatoren blir perfekt formet etter fingrene dine. Dette betyr mindre anstrengelse og mer komfort for hånden, spesielt ved langvarig bruk.
 
Stålforsterket høytrykksslange
Den fleksible høytrykksslangen er forsterket med stål for å gi deg ekstra holdbarhet, enkel håndtering og lengre produktlevetid.
 
Skumsprøyte
Du kan enkelt holde styr på bruken av vaskemiddel og se hvor mye som er igjen. Dette gir deg perfekt kontroll – og du trenger ikke bruke mer vaskemiddel enn nødvendig.
 
Metallpumpe
Pumpen er laget av metall for å minimere risikoen for brudd og for å gi produktet lang levetid.
 
Induksjonsmotor
Induksjonsmotoren kombinerer utmerket ytelse med høy holdbarhet og lang levetid.
 
Bærehåndtak i aluminium
Det robuste og komfortable bærehåndtaket i aluminium gjør det ekstra praktisk å flytte og transportere maskinen.
 
Store og robuste hjul
Viktige problemstillinger som enkel bevegelse og sikkert grep på ujevnt underlag, løses med store hjul som er montert på en metallaksel. Dette bidrar også til å forlenge levetiden til produktet som helhet.
 
Teleskophåndtak i aluminium
Det robuste, uttrekkbare håndtaket gjør transport og oppbevaring praktisk og enkelt.
 
Oppbevaring for strømledning med hurtigutløser
Du trenger ikke bruke tid på utrulling takket være den praktiske strømledningsoppbevaringen med hurtigkobling, som hindrer ledningskrøll.
 
Dobbel dreiefunksjon og hurtigkobling
Sprøytelansen har dobbel dreiefunksjon og hurtigkobling for slangen, munnstykkene og tilbehør – alt for å maksimere effektiviteten og komforten.
 
Skumsprøyte
Du kan enkelt holde styr på bruken av vaskemiddel og se hvor mye som er igjen. Dette gir deg perfekt kontroll – og du trenger ikke bruke mer vaskemiddel enn nødvendig.
 
Lang sprøytelanse
Vi har gjort sprayhåndtaket lengre for enda mer ergonomiske arbeidsstillinger.
 
Munnstykke med justerbar flat stråle
Flerfunksjonsmunnstykket med justerbart trykk gir deg økt allsidighet, siden det kan brukes til et bredt utvalg av rengjøringsoppgaver med perfekt resultat.
 
Dreibart munnstykke
Det roterende presisjonsmunnstykket gir målrettet høytrykksrengjøring og hjelper deg med å bli kvitt vedvarende smuss.
 
Oppbevaring på enheten
Alt medfølgende tilbehør kan oppbevares på maskinen for enkel tilgang og mer effektivt arbeid.
 

Approvals

CE sertifisert Ja
Automatic start/stop Ja

Dimensions

Article net weight 20800 g
Produktstørrelse, l x b x h 325 x 350 x 710 cm

Equipment

Slangelengde 10 m
Beholderkapasitet 0.5 l

Motor

Spenning 230 V
Frekvens 50 Hz
Fase 1
Merkeeffekt 2300 W
Merkestrøm, A 10 A

Sound & Noise

Lydeffektnivå, garantert (LWA) 90 dB(A)

Technical Data

Maks trykk 160 bar
Driftstrykk Max 145 bar
Water flow 410-500 l/h
Max. Water inlet temperature 40 °C
Maksimal innsugingshøyde 1 m
   

Vibrations

Vibrasjon (ah) Vibration max ah 2.5 m/s²
 

Skumsprøyte FS 300

Skumsprøyten FS 300 er en effektiv og rask skumsprøyte med en doseringsknapp for perfekt dosering, avhengig av oppgaven. Blandingen av luft og vaskemiddel genererer en skumstråle, og skummet fester seg på overflaten i lang tid, noe som gir en bedre vaskemiddeleffekt.Skumsprøyten FS 300 sparer opptil 30 % vaskemiddel sammenlignet med en standard skumsprøyte.
349,-
Skumsprøyte FS 300

Overflatespyler

Overflatespyleren SC 300 er en mellomstor, men effektiv roterende spyler med strømregulering, som gjør det enkelt å velge det optimale trykket. Den er også egnet for rengjøring av både loddrette og vannrette store overflater, som terrasser, innkjørsler og vegger. For høytrykksspylere i 100-300-serien.
471,-
Overflatespyler

Husqvarna 445e

Dette er andre generasjon av den kraftfulle all-roundsagen for de som verdsetter profesjonelle kvaliteter i en motorsag. Starter lett også med langsomme drag i startsnor, har slank motorkropp og tanklokk som kan vippes opp. X-TORQ® motor betyr lavere drivstofforbruk og reduserte utslippsnivå. Auto retur stoppknapp, verktøyløs kjedestramming og synlig bensinnivå gjør sagen enklere å bruke. Utstyrt med Smart Start® og bensinpumpe som sikrer lett start, hver gang. Kan også leveres med TrioBrake™.
4.999,-
Husqvarna 445e
Solution by DOTS as | Powered by Flexis