• O-Ring sett

  O-ring settet består av flere ekstra O-ringer for slanger, lanser, dyser og koplinger. Inkludert er også en pakke
  O-ring smøremiddel
  179,-
  Kjøp
  O-Ring sett

  Skumsprøyte FS 300

  Skumsprøyten FS 300 er en effektiv og rask skumsprøyte med en doseringsknapp for perfekt dosering, avhengig av oppgaven. Blandingen av luft og vaskemiddel genererer en skumstråle, og skummet fester seg på overflaten i lang tid, noe som gir en bedre vaskemiddeleffekt.Skumsprøyten FS 300 sparer opptil 30 % vaskemiddel sammenlignet med en standard skumsprøyte.
  399,-
  Kjøp
  Skumsprøyte FS 300

  Vannsugetilsats

  Vannsugemunnstykket gjør høytrykksspyleren om til en pumpe for fjerning av store vannmengder som er vanskelig å drenere. Perfekt når du for eksempel skal tømme dammer eller tørke terrassen.
  379,-
  Kjøp
  Vannsugetilsats

  Overflatespyler

  Overflatespyleren SC 300 er en mellomstor, men effektiv roterende spyler med strømregulering, som gjør det enkelt å velge det optimale trykket. Den er også egnet for rengjøring av både loddrette og vannrette store overflater, som terrasser, innkjørsler og vegger. For høytrykksspylere i 100-300-serien.
  549,-
  Kjøp
  Overflatespyler
 • Sugeslange

  Sugeslangen på tre meter gjør det mulig å lede vann til høytrykksspyleren fra alternative kilder, f.eks. regnvanntanker og -fat. Det anbefales å bruke et separat vannfilter (artikkel 590659301) for å hindre at smuss skader pumpen. For høytrykksspylere i 100–400-serien..
  649,-
  Kjøp
  Sugeslange

  Tekstilforsterket forlengelsesslange

  En tekstilforsterket forlengelsesslange på åtte meter med hurtigkobling øker driftsområdet betydelig uten at du trenger å kutte ned på strøm- og vannforsyning. Kan brukes for trykk opp til 150 bar og temperaturer opp til 65 °C
  699,-
  Kjøp
  Tekstilforsterket forlengelsesslange

  Tilbakeslagsventil

  Tilbakeslagsventil.
  749,-
  Kjøp
  Tilbakeslagsventil

  Roterende børstesett

  Settet med roterende børster har tre ulike børster som kan monteres, for myke, harde og vanskelig tilgjengelige overflater. Den har en innebygd vaskemiddelbeholder med regulering for perfekt dosering.
  749,-
  Kjøp
  Roterende børstesett
 • Vehicle Cleaning Kit

  Bilsettet består av et vidt munnstykke for rask og skånsom rengjøring av følsomme overflater, et vinklet munnstykke for områder som er vanskelige å komme til, og en vaskebørste med nal.
  749,-
  Kjøp
  Vehicle Cleaning Kit

  Angled Spray Lance

  Den vinklede sprøytelansen med integrert munnstykke passer perfekt til å rengjøre områder som er vanskelige å komme til, som under et chassis, spoiler på bil eller takrenne.
  749,-
  Kjøp
  Angled Spray Lance

  Rørrenseslange

  Den fleksible selvmatende rørrengjøringsslangen er perfekt for å rengjøre rør, blokkerte avløp eller regnavløp. De to medfølgende munnstykkene lar deg rengjøre både smale og vide rør på en effektiv måte.
  999,-
  Kjøp
  Rørrenseslange

  Overflatespyler

  Overflatespyleren SC 400 er en effektiv roterende spyler med strømregulering, som gjør det enkelt å velge optimalt trykk
  1.099,-
  Kjøp
  Overflatespyler
 • Tekstilforsterket forlengelsesslange

  En forlengelsesslange på ti meter med hurtigkobling har gummikledning og stålforsterkning som gir en robust og svært fleksibel slange.
  1.099,-
  Kjøp
  Tekstilforsterket forlengelsesslange
Solution by DOTS as | Powered by Flexis