• Husqvarna PW 125

  Vår mest kompakte høytrykksspyler med høy rengjøringsytelse for oppgaver som terrasser og hageutstyr.
  1.699,-
  Kjøp
  Husqvarna PW 125

  Husqvarna PW 345C

  Høy ytelse, robust og funksjonell design, og utmerkede resultater – dette er de viktigste funksjonene til denne høytrykksspyleren, som er perfekt for krevende oppgaver som rengjøring av kjøretøy og steinmurer.
  3.299,-
  Kjøp
  Husqvarna PW 345C

  Husqvarna PW 350

  En virkelig høytytende maskin med robust og funksjonell design, for utmerkede resultater og krevende oppgaver som rengjøring av kjøretøy og steinmurer. Regulatoren trenger mindre kraft for å utløses, noe som betyr mindre anstrengelse og bedre komfort. Induksjonsmotoren og metallpumpen sikrer pålitelig ytelse og lang produktlevetid.
  3.999,-
  Kjøp
  Husqvarna PW 350

  Husqvarna PW 360

  En virkelig høytytende maskin med robust og funksjonell design, for utmerkede resultater og krevende oppgaver som rengjøring av kjøretøy og steinmurer. Stålforsterket høytrykksslange følger med. Regulatoren trenger mindre kraft for å utløses, noe som betyr mindre anstrengelse og bedre komfort. Induksjonsmotoren og metallpumpen sikrer pålitelig ytelse og lang produktlevetid.
  4.399,-
  Kjøp
  Husqvarna PW 360
 • Husqvarna PW 235R

  En allsidig høytrykksspyler med robust og funksjonell design.
  2.799,-
  Kjøp
  Husqvarna PW 235R

  O-Ring sett

  O-ring settet består av flere ekstra O-ringer for slanger, lanser, dyser og koplinger. Inkludert er også en pakke
  O-ring smøremiddel
  179,-
  Kjøp
  O-Ring sett

  Skumsprøyte FS 300

  Skumsprøyten FS 300 er en effektiv og rask skumsprøyte med en doseringsknapp for perfekt dosering, avhengig av oppgaven. Blandingen av luft og vaskemiddel genererer en skumstråle, og skummet fester seg på overflaten i lang tid, noe som gir en bedre vaskemiddeleffekt.Skumsprøyten FS 300 sparer opptil 30 % vaskemiddel sammenlignet med en standard skumsprøyte.
  399,-
  Kjøp
  Skumsprøyte FS 300

  Vannsugetilsats

  Vannsugemunnstykket gjør høytrykksspyleren om til en pumpe for fjerning av store vannmengder som er vanskelig å drenere. Perfekt når du for eksempel skal tømme dammer eller tørke terrassen.
  379,-
  Kjøp
  Vannsugetilsats
Solution by DOTS as | Powered by Flexis