Husqvarna Høytrykksvaskere

Høytrykksspylere fra Husqvarna gir deg det du trenger for å kunne utføre alle slags rengjøringsoppgaver utendørs.

Våre høytrykksvaskere tilbyr all den kvaliteten og intuitive håndteringen du forventer av Husqvarna. Alle modellene er optimalisert for maksimal rengjøringsytelse og designet for en god brukeropplevelse. Smarte svingbare funksjoner, raske koblinger, holdbare metallpumper, høytrykksdrivhjul og sjenerøse slangelengder er noen av de mange funksjonene som hjelper deg med å få det perfekte resultatet.

Vi introduserer høytrykksspylere fra Husqvarna

Med våre høytrykksspylere får du kvaliteten og brukervennligheten du forventer av Husqvarna. Hver modell er optimalisert for maksimal rengjøringsytelse og konstruert for å gi en god brukeropplevelse. Smarte dreiefunksjoner, hurtigkoblinger, holdbare metallpumper, hjul med utmerket grep samt sjenerøse slangelengder er bare noen av de mange egenskapene som bidrar til et perfekt resultat.

Vanntrykk med presisjon og effektivitet

Frisk opp kjøretøy, hagemøbler, vegger, steindekker eller terrasser – høytrykksspyleren din fra Husqvarna er klar for hva det måtte være av rengjøring utendørs.

Og med det komplette utvalget av tilbehør vil du alltid ha full kontroll over arbeidet. Kjenner vi deg rett, er du, i likhet med oss, opptatt av at det skal være akkurat sånn.

Det komplette utvalget

Alle høytrykksspylere fra Husqvarna er konstruert for maksimal rengjøringsytelse og høy holdbarhet. Brukeropplevelsen er nøye og målbevisst utformet, med sjenerøse slangelengder, hurtigkoblinger og dreiefunksjoner som forhindrer at slangen vikler seg sammen.

Få mest mulig ut av vannet ved rengjøring

Få allsidighet og mer rengjøringskraft ved å skaffe deg noen av de mange flotte tilbehørene som er tilgjengelige for Husqvarna-høytrykksspyleren din.

 

La oss holde alt rent – også samvittigheten din

Naturens egen rensevæske har uante krefter – noe du vil oppdage med de nye høytrykksspylere fra Husqvarna. Det er ikke mye som slår vann kombinert med verdensledende teknologi og ingeniørkunst. Men ettersom det mange steder er begrenset tilgang til vann, må du ikke sløse med det. Sammenlignet med en vanlig vannslange bruker en høytrykksspyler fra Husqvarna ca. 80 % mindre vann for å få jobben gjort.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis