• Husqvarna 445e

  Dette er andre generasjon av den kraftfulle all-roundsagen for de som verdsetter profesjonelle kvaliteter i en motorsag. Starter lett også med langsomme drag i startsnor, har slank motorkropp og tanklokk som kan vippes opp. X-TORQ® motor betyr lavere drivstofforbruk og reduserte utslippsnivå. Auto retur stoppknapp, verktøyløs kjedestramming og synlig bensinnivå gjør sagen enklere å bruke. Utstyrt med Smart Start® og bensinpumpe som sikrer lett start, hver gang. Kan også leveres med TrioBrake™.
  4.999,-
  Kjøp her
  Husqvarna 445e
 • HUSQVARNA 450 e-series

  Dette er andre generasjon av den kraftige allroundsagen for dem som setter pris på profesjonelle kvaliteter i en sag.
  5.849,-
  Kjøp
  HUSQVARNA 450 e-series
 • HUSQVARNA 435 e-series

  Dette er andre generasjon av den lette og effektive allroundsagen, som er ideell for alle som trenger en motorsag som er eksepsjonelt lett å starte og manøvrere
  3.799,-
  Kjøp
  HUSQVARNA 435 e-series

  Husqvarna 562XP G

  Husqvarna 562 XP® er utviklet for profesjonelle skogbrukere og grunneiere. Sagen har en banebrytende utforming og er full av nyskapende løsninger for effektiv, praktisk drift med stort luftfilter og mulighet til å montere 28" sverd. Vår unike X-Torq®-motorteknologi gir mer effekt der du trenger det, opptil 20 % lavere drivstofforbruk og 75 % lavere utslippsnivå. RevBoost™ gir øyeblikkelig høy kjedehastighet for ekstra effektiv kvisting.
  10.499,-
  Kjøp
  Husqvarna 562XP G

  HUSQVARNA 560 XP® G

  Husqvarna 560 XP ® G er utviklet for profesjonelle skogsarbeidere.
  9.699,-
  Kjøp
  HUSQVARNA 560 XP® G

  HUSQVARNA 550 XP® Mark II

  Motorsag på 50 cc med utmerket ytelse og kuttekapasitet. Den er kraftfull, slitesterk og enkel å manøvrere. Motorsagen er egnet for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore trær, samt for utfordrende trepleie. Den slanke designen og de mange nyskapende funksjonene gir effektiv, pålitelig og komfortabel bruk.Pris inkluderer:
  Sagkjede SP33G Semi chisel Pixel 0.325" 1.3mm
  X-Force Laminated bar .325" 1.3mm PIXEL Small bar mount
  8.099,-
  Kjøp
  HUSQVARNA 550 XP® Mark II
 • HUSQVARNA 550 XP® G Mark II

  Motorsag på 50 cc med utmerket ytelse og kuttekapasitet. Den er kraftfull, slitesterk og enkel å manøvrere. Motorsagen er egnet for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore trær, samt for utfordrende trepleie. Den slanke designen og de mange nyskapende funksjonene gir effektiv, pålitelig og komfortabel bruk. Oppvarmede håndtak gir økt komfort i kaldt og fuktig klima.
  8.499,-
  Kjøp
  HUSQVARNA 550 XP® G Mark II

  HUSQVARNA 545 Mark II

  Motorsag på 50 cc for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore trær. Den er kraftfull, slitesterk og enkel å manøvrere. Den slanke designen og de mange nyskapende funksjonene gir effektiv, pålitelig og komfortabel bruk.
  6.549,-
  Kjøp
  HUSQVARNA 545 Mark II
 • HUSQVARNA 545G Mark II

  Motorsag på 50 cc for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore trær. Den er kraftfull, slitesterk og enkel å manøvrere. Den slanke designen og de mange nyskapende funksjonene gir effektiv, pålitelig og komfortabel bruk. Oppvarmede håndtak gir økt komfort i kaldt og fuktig klima.
  6.999,-
  Kjøp
  HUSQVARNA 545G Mark II
Solution by DOTS as | Powered by Flexis