• HUSQVARNA 562 XP®

  OBS! Sverd og kjede selges som tilbehør/ekstrautstyr.
  9.948,-
  Kjøp her
  HUSQVARNA 562 XP®
 • HUSQVARNA 435 e-series

  Dette er andre generasjons all-round sag, ideel for de som ønsker en motorsag som er lett å starte og manøvrere.
  Nå 3.299,-
  Kjøp
  HUSQVARNA 435 e-series

  - 23%

  Husqvarna 445e

  Dette er andre generasjon av den kraftfulle all-roundsagen for de som verdsetter profesjonelle kvaliteter i en motorsag. Starter lett også med langsomme drag i startsnor, har slank motorkropp og tanklokk som kan vippes opp. X-TORQ® motor betyr lavere drivstofforbruk og reduserte utslippsnivå. Auto retur stoppknapp, verktøyløs kjedestramming og synlig bensinnivå gjør sagen enklere å bruke. Utstyrt med Smart Start® og bensinpumpe som sikrer lett start, hver gang. Kan også leveres med TrioBrake™.
  4.999,-
  Kjøp
  Husqvarna 445e
 • Husqvarna 562XP G

  Husqvarna 562 XP® er utviklet for profesjonelle skogbrukere og grunneiere. Sagen har en banebrytende utforming og er full av nyskapende løsninger for effektiv, praktisk drift med stort luftfilter og mulighet til å montere 28" sverd. Vår unike X-Torq®-motorteknologi gir mer effekt der du trenger det, opptil 20 % lavere drivstofforbruk og 75 % lavere utslippsnivå. RevBoost™ gir øyeblikkelig høy kjedehastighet for ekstra effektiv kvisting.
  9.948,-
  Kjøp
  Husqvarna 562XP G

  Husqvarna 135

  En ny, lett og effektiv sag for villaeiere, ideell for de som trenger en motorsag som er eksepsjonelt lett å starte og manøvrere. Med X-TORQ®-motor for lavere drivstofforbruk og reduserte utslippsnivåer. Utstyrt med drivstoffpumpe og auto-returstoppbryter for enklere oppstart.
  2.699,-
  Kjøp
  Husqvarna 135
Solution by DOTS as | Powered by Flexis