• Husqvarna 445e

  Dette er andre generasjon av den kraftfulle all-roundsagen for de som verdsetter profesjonelle kvaliteter i en motorsag. Starter lett også med langsomme drag i startsnor, har slank motorkropp og tanklokk som kan vippes opp. X-TORQ® motor betyr lavere drivstofforbruk og reduserte utslippsnivå. Auto retur stoppknapp, verktøyløs kjedestramming og synlig bensinnivå gjør sagen enklere å bruke. Utstyrt med Smart Start® og bensinpumpe som sikrer lett start, hver gang. Kan også leveres med TrioBrake™.
  3.999,-
  Kjøp her
  Husqvarna 445e

  - 20%

 • HUSQVARNA 450 e-series

  Dette er andre generasjon av den kraftige allroundsagen for dem som setter pris på profesjonelle kvaliteter i en sag.
  5.849,-
  Kjøp
  HUSQVARNA 450 e-series
 • HUSQVARNA 435 e-series

  Dette er andre generasjon av den lette og effektive allroundsagen, som er ideell for alle som trenger en motorsag som er eksepsjonelt lett å starte og manøvrere
  3.799,-
  Kjøp
  HUSQVARNA 435 e-series

  Husqvarna 562XP G

  Husqvarna 562 XP® er utviklet for profesjonelle skogbrukere og grunneiere. Sagen har en banebrytende utforming og er full av nyskapende løsninger for effektiv, praktisk drift med stort luftfilter og mulighet til å montere 28" sverd. Vår unike X-Torq®-motorteknologi gir mer effekt der du trenger det, opptil 20 % lavere drivstofforbruk og 75 % lavere utslippsnivå. RevBoost™ gir øyeblikkelig høy kjedehastighet for ekstra effektiv kvisting.
  10.499,-
  Kjøp
  Husqvarna 562XP G

  HUSQVARNA 560 XP® G

  Husqvarna 560 XP ® G er utviklet for profesjonelle skogsarbeidere.
  9.699,-
  Kjøp
  HUSQVARNA 560 XP® G
Solution by DOTS as | Powered by Flexis