Litt om Garmin

Garmin lager produkter som er utviklet på innsiden for livet på utsiden. Garmin gjør dette for at kundene skal få mest mulig ut av tiden de bruker på å forfølge lidenskapene sine.

Med mer enn 19 000 medarbeidere på 80 kontorer over hele verden produserer Garmin GPS-navigasjonsprodukter og smartteknolgi for bil-, fly-, båt-, fritids- og treningsmarkedene. Garmin mener at hver dag er en mulighet for nyskapning og en sjanse til å slå rekorder.

Målet til Garmin:

Garmin vil være et varig selskap ved å utvikle førsteklasses produkter for bil, fly, båt, friluftsliv og sport som er en viktig del av kundenes liv.

Visjonen til Garmin:

Vi skal være den globale lederen på alle markeder vi dekker, og produktene våre skal være ettertraktet på grunn av spennende utforming og enestående kvalitet til en rimelig pris.

Verdiene til Garmin:

Ærlighet, integritet og respekt for medarbeidere, kunder og forretningspartnere utgjør grunnlaget for forretningskulturen vår. Alle medarbeidere er forpliktet til å bistå kunder og andre medarbeidere med enestående prestasjoner og til å utføre det vi sier at vi skal gjøre.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis