POLARIS RANGER® SP 570 EPS

Med de nye RANGER 570-modellene trenger du ikke å prise mellom arbeid og glede. Når det skal bearbeides, er det i stand til å slepe og transportere uten problemer takket være klasseledende egenskaper.

DESIGNET FOR ARBEID OG FORNØYELSE.

 

 Når det er tid for nytelse, tilbyr den maksimal komfort og suverene kjøreegenskaper.

  • Trekk mer og trygt med klasseledende trekkraft.
  • Jevn kjøring og håndtering på stier.
  • Romslig interiør med stor og brukervennlig lasteboks.
  • Kjør over ulendt terreng med 26 cm bakkeklaring.
  • Smyger seg rundt hjørner og trange steder.

SUVEREN ARBEIDSHEST

Prostar 570-motoren gjør det enklere å trekke tunge belastninger på en trygg måte. Den helt nye romslige lasteflåten tilbyr klasseledende muligheter til effektivt å transportere flere verktøy eller materialer. Den nye enhåndsdrevne bakluken gjør det enkelt å tømme materiale fra lasteflåten. On-Demand firehjulsdrift gir øyeblikkelig trekkraft i steinete, vått eller gjørmete terreng.

MORSOMT Å KJØRE

Den nye RANGER SP 570 er enkel å håndtere, rask rundt svinger og behagelig å kjøre med klasseledende fjæringsvei og bakkeklaring. Den romslige hytta tilbyr rikelig med benplass og oppbevaring for alt utstyret ditt.

DEN PERFEKTE PASSFORMEN

RANGER SP 570 har riktig størrelse til riktig pris med riktig utstyr. Den kompakte bredden på 145 cm gjør det enkelt å kjøre på smale stier og enkel å transportere. En smalere svingradius gjør det enklere å ta skarpe svinger. Tilpass for arbeid eller fornøyelse kjøring med et bredt utvalg av tilbehør og alternativer.

VERSATRAC-TORVMODUS

Hvis du skal jobbe i hagen, aktiverer du Torv-modus for å låse opp den bakre differensialen for å svinge lettere og spare plenen din.

Pris frå kr 179 900,- 

 

Ta kontakt med Arild på mail: arild@bondal.no eller tlf: 91774300 så får du eit godt tilbud.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis