Husqvarna Grasklypperar

Hver plen er unik. Men Husqvarnas gressklippere gir alltid de samme gode resultatene.

Husqvarna Gressklippere, Walk behind

Alle Husqvarnas gressklippere har perfekt ergonomi og er veldig effektive. Du kan alltid regne med en gressklipper som møter dine behov og har en ytelse du kan stole på. Med Husqvarnas gressklippere slipper du spente og overanstrengte muskler, samtidig som du får være nære naturen.  En kompakt design gir deg bra manøvrerbarhet, och med hjelp av vibrasjonsdempede håndtak blir klippingen dessutom ergonomisk. Disse håndtakene har tohåndsgrep, så det er lett å bytte mellom høyre og venstre hånd.

Husqvarna Ridere, Hagetraktorer

Alle Husqvarnas Ridere har frontmonterte klippeaggregat og midjestyring. Dette gjør at Husqvarna Rider kommer til – mer eller mindre over alt. Klipperen kombinerer kontroll, komfort, brukbarhet og effektivitet i en og samme hageklipper. Den kommer til å underlette ditt arbeid i hagen og på kjøpet får du en morsom kjøretur. Alle hagetraktorne har også Husqvarnas patenterte Bio-Clip®-funksjon. Med denne funksjonen får du alltid et perfekt mulching-resultat.

Husqvarnas hagetraktorer har en unik midjestyring som gjør at bakhjulene kan svinge inn under klipperen, hvilket gjør den veldig smidig. Klippeaggregatet har også en lav profil så du lettere ser området som du klipper.

Husqvarnas hagetraktor kombinerer flere maskiner i en – takk være at den kan gjøre flere ulike typer av oppgaver. Med et stort utbud av tilbehør til både gressklipping, feiing, løv og snørydding kan du bruke gressklipperen året rundt. 

Combi-klippaggregaten har to ulike klippenivåer: BioClip eller bakutkast. Takk være firehjulsdriften får du bra grep på alle overflater og med Husqvarnas AWD justeres trekkraften automatisk etter forholdet.

 

Frontklipperen Rider fra Husqvarna

Med det frontmonterte klippeaggregatet og leddstyring er det vanskelig å finne steder der Husqvarna Rider ikke kommer til. Kombinasjonen av kontroll, komfort og effektivitet vil ikke bare gjøre arbeidet enklere – du vil også nyte turen. Alle kjøregressklipperne har Husqvarnas patenterte Bio-Clip®-funksjon, som gir et førsteklasses mulching-resultat og en utmerket, profesjonell finish.

 

Utviklet for trange steder

Den unike leddstyringen på Husqvarna Rider gjør at bakhjulene kan svinge inn under maskinen. Resultatet er fantastisk manøvrerbarhet og intuitiv betjening – noe som gjør det enkelt å kjøre rundt hindringer.

 

 

Bedre sikt og lettere å komme til

Takket være det frontmonterte klippeaggregatet med lav profil slipper du å kjøre over gresset før du klipper det, i tillegg til at du har full oversikt over arbeidsområdet. Dermed kan du enkelt trimme kantene og komme til i hjørner eller under hindringer.

 

En allsidig løsning for alle årstider

I stedet for å kjøpe ulike maskiner til ulike oppgaver, hvorfor ikke vurdere en allsidig kjøregressklipper? Med et omfattende utvalg av tilbehør er du klar for alle slags sesongbetonte utfordringer.

 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis