HUSQVARNA AUTOMOWER

Uansett om plenen din er liten eller stor, enkel eller utfordrende, leverer Automower® perfekt klipping. Med Husqvarna Automower® låser du opp flere timer med fritid. I stedet for å klippe plenen kan du være sammen med familie og venner og delta i aktiviteter som er mer fornøyelige. Og plenen din holdes hele tiden perfekt, takket være robotgressklippere. Stille og enkelt, i solskinn og i regnvær.

 

EN PERFEKT MATCH TIL PLENEN DIN!!

Klikk på linken og du kjem til kalkulator for å finne riktig Automower til nettopp din plen!!

 

Bluetooth® løsning, Automower® Connect@HOME

Gir deg full kontroll på klipperen på din telefon. Du kan enkle starte, stoppe og parkere maskinen, sjekke status og justere innstillinger. Bluetooth® kommunikasjon opp til 10 meters rekkevidde. Standard for alle Automower® i300-400 serien.

Systematisk klipping i passasjer

For perfekt klipperesultat, kan robotklipperen stilles inn slik at den automatisk skifter klippemønster fra tilfeldig til systematisk modus i smale passasjer.
 
 

Enkel rengjøring

Du kan vaske utsiden og undersiden av robotgressklipperen med en hageslange. Ved å bruke det monterte vedlikeholdsverktøyet kan dekslet enkelt tas av, slik at rengjøringen blir enkel og du kan komme til overalt.
 

Frostsensor

Klipperen stopper automatisk å klippe når det blir for kaldt for å beskytte gressplenen.
 
 

Værtidsur

Justerer klippetiden i forhold til hvor fort gresset vokser, slik at Husqvarna Automower® bruker maksimal tid på å klippe i perioder der gresset vokser mye. I solskinn og tørt vær, eller sent på sesongen, bruker klipperen mindre tid på å klippe, noe som reduserer slitasjen på plenen og klipperen.
 
 

Automatisk håndtering av passasjer

Husqvarna Automower® registrerer automatisk smale passasjer, og finner veien selv gjennom de trangeste passasjer. Den varierer ruten gjennom passasjen for å unngå at det dannes hjulspor.
 
 

Guidekabel

Guide kabelen hjelper klipperen å finne veien tilbake til ladestasjonen. Dette reduserer søketiden, spesielt på komplekse hager.
 
 

Håndterer krevende gressarealer

Store hjul med grovt dekkmønster gir utmerket grep også på glatte flater. Klipperen håndterer skråninger på opptil 40 %.
 

Fjerntliggende startpunkter x3

Et jevnt klipperesultat takket være muligheten til å starte klippingen på tre forskjellige avsidesliggende steder langs den patenterte guideledningen, ut fra ladestasjonen. Jo større gressareal, jo bedre og viktigere med flere startpunkter.Med aktiv GPS-assistert navigasjon (spesifikke modeller), er manuelle innstillinger ikke nødvendig.
 
 
 

Fleksibel plassering av ladestasjon

Muliggjør fleksibel plassering av ladestasjonen i hagen som forenkler installasjonen og sikrer pålitelig lading hver gang.
 
 

Spiralklipping

Automatisk unksjonalitet for å jevne ut gresshøydeforskjeller. Klippedisken oppdager om klipperen går inn i området med høyere gress og bytter klippeteknologi til systematisk spiral mønster.
 
 

Flekklipping

Spesialmodus for rask klipping av et begrenset område med høyere gress. Dette er spesielt nyttig for områder der det f.eks. står hagemøbler, når møblene er fjernet. Plasser gressklipperen på ønsket sted, og velg Flekklipping-modus. Gressklipperen klipper i små spiraler, og fortsetter deretter i automatisk modus.
 
 

Profiler

Gjør livet lettere når du deler en robotklipper på flere steder. Med personlige navn på hver profil og installasjon er det enkelt å bytte mellom ulike oppsett
 
 

Høyoppløselig, mellomstor skjerm.

Høyoppløselig, mellomstor skjerm med grafisk menystruktur. Enkel å bruke med selvforklarende oppsett.
 
 

Lavt lydnivå

Takket være det unike klippesystemet arbeider Automower® ekstremt diskret og stille, og akkurat når du ønsker det.
 
 

Unikt klippesystem

Husqvarna Automower® klipper bare litt, men ofte, noe som sikrer en pen og sunn plen. Den er utstyrt med skarpe, barberbladlignende kniver av sterkt karbonstål, montert på et robust knivdisksystem. Dette gir effektiv drift og ekstremt lavt energiforbruk.
 
 

Ingen utslipp

Fordi Automower® er elektrisk drevet, har den ingen skadelige utslipp.
 
 

Tyveribeskyttelse med alarm / PIN-kode

Forskjellig nivå på tyveribeskyttelse for høy sikkerhet. Hvis klipperen bæres bort, begynner en høylydende alarm som bare kan deaktiveres med den unike PIN-kode.
 
 

Automatisk lading

Når Automower® trenger mer energi, finner den veien tilbake til ladestasjonen selv.
 
 

Lavt energiforbruk

Effektiv strømstyring gir svært lavt strømforbruk, slik at driftskostnadene til Automower® blir en brøkdel av driftskostnadene til konvensjonelle plenklippere.
 
 

Planlegging

Du bestemmer selv når din Automower® skal klippe, 7 dager i uken.
 
 

Løft & Tilt sensorer

Dersom Automower® løftes fra bakken eller velter, slås knivmotoren av automatisk. I tillegg roterer bladene langt fra ytterkanten på klipperen. Dersom Automower® møter hindringer, stanser den og endrer retning uten å forårsake skade.
 
 

Værbestandig

Automower® kan være ute døgnetrundt, og fungerer uten tilsyn uansett værforhold. Automower® er bygget for å tåle det tøffe nordiske klimaet uten problemer.
 

Pris frå kr 9 999,-

 

Ta kontakt på mail: arild@bondal.no eller tlf 91774300

Solution by DOTS as | Powered by Flexis