SUNWIND Merkevarer

Sunwind - komfort i fritiden... Vi bryr oss om din fritid og tilbyr et helt konsept med løsninger som gjør at det eneste du trenger å tenke på i fritiden – er å nyte. I en stressende hverdag er det viktig å nyte de øyeblikkene fritiden gir, enten du er på påskeferie på hytta, weekendtur med båten eller campingvognen, eller ønsker å kose deg med gode venner i hagen. 

Enjoy your spare time!

Siden Sunwinds oppstart i 1993 har målet vært å være det miljøvennlige alternativet. Hovedfokuset på fornybare energikilder som sol og vind har sørget for at 500.000 nordiske hytteeiere har økt komforten på hytta.

Ved bruk av fornybare energikilder har vi spart miljøet for mye. Vi i Sunwind tjuvstartet det grønne skiftet - allerede i 1993 var visjonen om et grønnere Norge, Norden - ja til og med verden, et klart mål. Fellesnevneren for Sunwinds produkter og prosjekter er et brennende miljøengasjement og ønske om å bidra til en fremtid med bærekraftige miljøvennlige løsninger 

Solceller til hyttemarkedet

På begynnelsen av 1990-tallet introduserte Sunwind bruk av solenergi på norske hytter. Bare i Norge har Sunwind solgt over 150.000 solcelleløsninger til hytter over vårt langstrakte land. Alternativet ville vært at mange av disse hyttene ble tilknyttet e-verket. Kraftledninger over langstrakte Norge ville betydd en massiv inngripen i naturen med monstermaster som vil ødelegge Norges kulturmiljø for alle fremtidige generasjon. Ved å benytte sol- og vindkraft i tillegg til vannkraft som vi allerede er gode på å utnytte i Norge, lager vi solide bærekraftige miljøvennlige løsninger som naturen vil nyte godt av i all fremtid.

 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis